ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 22/10/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Chef Γιώργο Καντέλη
Ημέρα προβολής 22/10/14
ΥΛΙΚΑ
Για 2 άτομα
- 400 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 2 σκελ. σκόρδο
- 4 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι κλασικό Kalamata Papadimitriou
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 φλ. ζωμό κότας
- ½ ματσ. μαϊντανό
- Αλάτι- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το ψαρονέφρι σε κομμάτια.
Ψιλοκόβουμε την κόκκινη πιπεριά και το σκόρδο.
Σωτάρουμε το ψαρονέφρι σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο, μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε την κόκκινη πιπεριά και το σκόρδο.
Σβήνουμε με το βαλσαμικό ξίδι.
Προσθέτουμε το ζωμό κότας, αλάτι, πιπέρι και το αφήνουμε να μαγειρευτεί για 5 περίπου λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Γαρνίρουμε με μαϊντανό.