ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 03/11/2015
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
100 ΑΝΤΙΔΙΑ
1 ΜΑΤΣ. ΦΥΛΛΑ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥ
1 ΛΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΗ
½ ΜΗΛΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
½ ΜΗΛΟ ΠΡΑΣΙΝΟ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1/2 ΛΕΜΟΝΙ
2 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ
50 ΓΡ. ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΚΕΡΑΣΙΑ (Ή ΑΛΛΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΡΟΥΤΟ)
30 ΓΡ. ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΠΟΡΟ
4 Κ.Σ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΟ DRESSING:
6 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 Κ.Σ. ΞΙΔΙ ΛΕΥΚΟ
2 Κ.Σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ KALAMATA PAPADIMITRIOU
1 Κ.Γ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΚΟΚΚΟΥΣ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το dressing:
Βάζουμε σε ένα μπολ το λευκό ξίδι, αλάτι, πιπέρι, τη μουστάρδα με κόκκους, την κρέμα βαλσαμικού με φράουλα, προσθέτουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο και χτυπάμε με ένα σύρμα, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Για τη σαλάτα:
Κόβουμε και βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ, τον μαϊντανό, το αντίδι, την κόκκινη λόλα και το φρέσκο κρεμμύδι. Κόβουμε σε φέτες το κόκκινο και το πράσινο μήλο, ρίχνουμε λίγο χυμό λεμονιού και τα προσθέτουμε στη σαλάτα. Έπειτα βάζουμε τα αποξηραμένα κεράσια και τον κολοκυθόσπορο. Περιχύνουμε με το dressing και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε τη σαλάτα με το φρέσκο τυρί κρέμα με μυρωδικά και μπαχαρικά.