ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 14/12/2015
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
2 ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙ FLOKOS
250 ΓΡ. ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
6 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
1 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
500 ΓΡ. ΣΠΑΝΑΚΙ
1 ΜΑΤΣ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ
1 ΜΑΤΣ. ΑΝΗΘΟ
1 ΦΛ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΧΥΜΟ & ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα μανιτάρια και το φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, το ψιλοκομμένο σκόρδο, το σπανάκι και αλατίζουμε. Στραγγίζουμε και προσθέτουμε τα καλαμαράκια. Στο τέλος βάζουμε το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, τον ψιλοκομμένο άνηθο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.