ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 12/03/2015
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Chef Αλέξανδρο Παπανδρέου
Ημέρα προβολής 12/03/15. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
Για 4 άτομα
- 400 γρ. σπόρους καλαμποκιού
- 20 γρ. βούτυρο Lurpak
- 5 κ.σ. ηλιέλαιο
- 80 γρ. μπέικον πανσέτα Ferrano Ifantis
- 80 γρ. βραστή γαλοπούλα Ferrano Ifantis
- 50 γρ. Arla Aυθεντικό Δανέζικο Σκληρό τυρί
- 50 γρ. τυρί Arla Αυθεντικό Regato
- Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, το ηλιέλαιο και το βούτυρο. Ρίχνουμε το καλαμπόκι, αλάτι και πιπέρι, κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε τους σπόρους καλαμποκιού σε μέτρια φωτιά, μέχρι να γίνουν ποπ κορν.
Κόβουμε το μπέικον πανσέτα και τη βραστή γαλοπούλα σε μικρά κυβάκια. Έπειτα τα σωτάρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με βούτυρο.
Προσθέτουμε λίγο από το ποπ κορν και ανακατεύουμε.
Πασπαλίζουμε με τα τριμμένα τυριά, αλάτι και πιπέρι.