ΣΥΝΤΑΓΕΣ

PISCO 5

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 13/12/2013

Βαθμός δυσκολίας:

Από τον Bartender Γιάννη Σαμαρά

Ημέρα προβολής 13/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε τη συνταγή.

ΥΛΙΚΑ

  • 50 ml pisco
  • 30 ml χυμό λεμονιού με τσίλι & ζάχαρη
  • 10 ml λικέρ πικραμύγδαλο
  • 20 ml χυμό λίτσι
  • 1 κ.σ. τεκίλα
  • 2 σταγόνες Amargo Bitter
  • 20 ml αλμπουμίνη
  • 1 ξυλάκι κανέλλας
  • Αποξηραμένο λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα σέικερ προσθέτουμε το pisco, το χυμό λεμονιού με τσίλι και ζάχαρη, το χυμό λίτσι, την αλμπουμίνη, πάγο και χτυπάμε πολύ καλά.
Σε μια τσαγιέρα βάζουμε πάγο και σουρώνουμε το μείγμα από το σέικερ. Προσθέτουμε ψεκάζοντας την τεκίλα, τριμμένη κανέλα και το amargo bitter.
Σερβίρουμε σε φλιτζάνια τσαγιού με πάγο, αποξηραμένο λεμόνι και το pisco.