ΣΥΝΤΑΓΕΣ

PHILLY STEAK ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 16/11/2011

Βαθμός δυσκολίας:

Από τον chef Δημήτρη Χριστόπουλο

Ημερομηνία Προβολής: 16/11/2011 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video

ΥΛΙΚΑ

  • 300 γρ. μπριζόλα μοσχαρίσια
  • 100 γρ. πράσινη πιπεριά
  • 100 γρ. κρεμμύδι
  • 100 γρ. τριμμένο γκούντα ή ένταμ
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο Άλτις
  • 2 ψωμάκια τζιαπάτα
  • 1 κ.σ. μουστάρδα Maille Dijon originale
  • 1 κ.σ. μαγιονέζα Hellmann’s
  • Aλάτι & πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το κρεμμύδι σε φέτες και τις πιπεριές σε κομμάτια.

Σε τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι για περίπου 1-2 λεπτά.

Προσθέτουμε τις πιπεριές και τσιγαρίζουμε για 2-3 ακόμα λεπτά.

Κόβουμε την μπριζόλα σε λεπτές λωρίδες και την προσθέτουμε στο τηγάνι αλατοπιπερώνουμε και περιμένουμε για 5-6 λεπτά μέχρι να γίνει.

Κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε τα τριμμένα τυριά ανακατεύοντας για να λιώσουν και να πάνε παντού.

Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση και τα ζεσταίνουμε σε στεγνό τηγάνι.

Αλείφουμε στη μια πλευρά μαγιονέζα, στην άλλη μουστάρδα, γεμίζουμε με το μείγμα, κλείνουμε και σερβίρουμε!