ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 18/10/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ
650 ΓΡ. ΠΕΝΝΕΣ TETRAGONO
800 ΓΡ. ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΟΝΚΑΣΕ
½ ΦΛ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
2 Κ.Γ. ΖΑΧΑΡΗ
235 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
5 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ
5 Κ.Σ. ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ REGATO ΤΡΙΜΜΕΝΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο, προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας κονκασέ, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι και τη ζάχαρη. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε με το καπάκι και αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει, για 15 περίπου λεπτά.
Στη συνέχεια βράζουμε τις πέννες σε αλατισμένο νερό, χωρίς να τις στραγγίξουμε.
Έπειτα αναμειγνύουμε το φρέσκο τυρί κρέμα με τη σάλτσα ντομάτας. Προσθέτουμε τις βρασμένες πέννες με τρυπητή κουτάλα, τον φρέσκο βασιλικό, το πιπέρι, πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.