ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 24/11/2015
Βαθμός δυσκολίας:
YΛΙΚΑ
1 ΠΑΠΙΑ (2 ΚΙΛΑ)
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ
1 ΚΑΡΟΤΟ
1 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
2 Κ.Σ. ΜΕΛΙ
1 Κ.Γ. ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΑΠΡΙΚΑ
2-3 ΚΛΩΝ. ΡΙΓΑΝΗ ΦΡΕΣΚΙΑ
2-3 ΚΛΩΝ. ΘΥΜΑΡΙ ΦΡΕΣΚΟ
1 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK SOFT
1½ -2 ΚΙΛΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΒΑΒΥ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε την πάπια σε κομμάτια και τη βάζουμε σε ένα ταψί. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και την καπνιστή πάπρικα. Χοντροκόβουμε και προσθέτουμε στο ταψί την πράσινη πιπεριά, την κόκκινη πιπεριά, το καρότο, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Κόβουμε το πορτοκάλι σε φέτες μαζί με τη φλούδα και τις βάζουμε στο ταψί. Ρίχνουμε το χυμό πορτοκάλι, το μέλι, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε τη φρέσκια ρίγανη, το φρέσκο θυμάρι, τις πατάτες baby και λίγο βούτυρο στις πατάτες. Καλύπτουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 2 ώρες.