ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 11/04/2017
Βαθμός δυσκολίας:
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ, ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ, ΑΒΟΚΑΝΤΟ & ΒΡΑΣΤΑ ΑBΓΑ
200 ΓΡ. ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ IFANTIS
200 ΓΡ. ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ
1 ΜΙΚΡΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ
4 ΜΙΚΡΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
4 ΒΡΑΣΤΑ ΑΒΓΑ
ΞΥΣΜΑ & ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΛΑΙΜ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ:
2 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΜΕΛΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU
2 ΣΦΗΝ. ΛΕΥΚΟ ΞΙΔΙ
½ ΦΛ. ΕΛΑΟΛΑΔΟ
½ ΜΑΤΣ. ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ
ΑΛΑΤΙ
Για τη σαλάτα
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα φασολάκια, για 1-2 λεπτά, τα στραγγίζουμε και τα κρυώνουμε.
Ζεματάμε τα σπαράγγια και τα κρεμμυδάκια.
Για τη βινεγκρέτ ανακατεύουμε τη μουστάρδα με μέλι, τον κόλιανδρο, το λευκό ξίδι το ελαιόλαδο, και το αλάτι.
Βάζουμε σε μπολ τα φασολάκια, τα μπλανσαρισμένα σπαράγγια, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το αβοκάντο, το αλάτι, περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε τη σαλάτα με τα φασολάκια και προσθέτουμε τα βραστά αβγά. Πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι, περιχύνουμε με λίγη βινεγκρέτ και πασπαλίζουμε με ξύσμα και λίγο χυμό λάιμ.