ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 30/11/2015
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
500 ΓΡ. ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ
6 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ ΠΑΝΣΕΤΑ FERRANO IFANTIS
3 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK SOFT
8-10 ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ AΣΠΡΑ
2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
1 ΚΛΩΝ. ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ
150 ΓΡ. ΤΥΡΙ ARLA ΗΑVARTI
½ ΜΑΤΣ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τις παπαρδέλες σε αλατισμένο νερό, μέχρι να γίνουν al dente.
Ψήνουμε τις φέτες μπέικον σε ένα σχαροτήγανο, μέχρι για να γίνουν τραγανές. Σωτάρουμε σε ένα βαθύ τηγάνι, τύπου γουόκ, με ελαιόλαδο και βούτυρο τα μανιτάρια, τα αλατίζουμε, ρίχνουμε το δενδρολίβανο και το σκόρδο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε τις βρασμένες παπαρδέλες, το χαβάρτι, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και ανακατεύουμε. Γαρνίρουμε με το μπέικον και πασπαλίζουμε με πιπέρι.