ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 14/12/2016
Βαθμός δυσκολίας:
YΛΙΚΑ
10 ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ
2 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΜΕΛΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU
100 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
500 ML ΗΛΙΕΛΑΙΟ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ:
2 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΜΕΛΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU
50 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
50 ΓΡ. ΚΕΤΣΑΠ
50 ΓΡ. ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ ½ ΛΕΜΟΝΙ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλατοπιπερώνουμε τις γαρίδες, τις αλείφουμε με τη μουστάρδα με μέλι και στη συνέχεια τις περνάμε από το αλεύρι. Έπειτα τις τηγανίζουμε σε ένα τηγάνι, με ηλιέλαιο, σε χαμηλή φωτιά και τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Για τη σάλτσα:
Χτυπάμε σε ένα μπολ τη μαγιονέζα, μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε την κέτσαπ, τη μουστάρδα με μέλι, το φρέσκο τυρί κρέμα, το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Σερβίρουμε τις παναρισμένες γαρίδες και τις συνοδεύουμε με τη σάλτσα μουστάρδας.