ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 12/05/2014

Βαθμός δυσκολίας:

Από τον Νοmad Chef Ανδρέα Λαγό

Ημέρα προβολής 12/05/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ. κατεψυγμένο μπρόκολο Ifantis
  • 8-10 αβγά
  • 1 πατάτα
  • 4-5 φρέσκα κρεμμύδια
  • ½  φλ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
  • ½ ματσ. μαϊντανό
  • 3/4 φλ. κίτρινο τυρί
  • 2-3 κ.σ. γάλα
  • 2-3 κ.σ. κρέμα γάλακτος
  • Αλάτι-πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε την πατάτα.
Κόβουμε σε κομματάκια και σωτάρουμε σε ελαιόλαδο την βρασμένη πατάτα, την αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το μπρόκολο, αλάτι, πιπέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Βάζουμε σε ένα μπολ τα αβγά, προσθέτουμε το γάλα, την κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε ελαιόλαδο στην ταρτιέρα, βάζουμε τα λαχανικά και προσθέτουμε τα χτυπημένα αβγά.
Ψήνουμε για 30 λεπτά, στους 180 βαθμούς.