ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΝΤΟΝΑΤ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ CHEESECAKE

Aπό την Pasta Flora

ΝΤΟΝΑΤ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ CHEESECAKE - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 02/06/2016

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ 6-8 ΝΤΟΝΑΤ

ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ:
1ΦΛ. ΑΛΕΥΡΙ
2 Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ
1 Κ.Γ. ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
1 Κ.Γ. ΣΟΔΑ
¼ Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΑΒΓΟ
2 Κ.Σ. ΗΛΙΕΛΑΙΟ
2 Κ.Γ. ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ
½ ΦΛ. ΓΑΛΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:
70 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
2 Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
2 Κ.Σ. ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ:
150 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
2 Κ.Σ. ΓΑΛΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ:
ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΤΡΟΥΦΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τη ζύμη:
Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα, το αλάτι, το αβγό, το ηλιέλαιο, τη βανίλια, το γάλα και ανακατεύουμε με ένα σύρμα, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Βάζουμε το μείγμα του ντόνατ σε φορμάκια για μάφινς και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 175 βαθμούς, για 10-15 λεπτά.

Για τη γέμιση cheesecake:
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το φρέσκο τυρί κρέμα, τη μαρμελάδα και τη ζάχαρη άχνη, μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Για το γλάσο:
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη άχνη με το γάλα.
Βάζουμε τη γέμιση τσιζκέικ σε κορνέ και γεμίζουμε τα ντόνατ. Περιχύνουμε με το γλάσο, στολίζουμε με πολύχρωμη τρούφα και σερβίρουμε.