ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 18/12/2015
Βαθμός δυσκολίας:
YΛΙΚΑ
300 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
4 Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ
1/4 K.Γ. ΑΛΑΤΙ
2 ΑBΓΑ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 2 ΛΕΜΟΝΙΑ
ΓΙΑ ΤΟ BROWNIE:
400 ΓΡ. ΣΟΚΟΛΑΤΑ
200 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
150 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
4 ΑΒΓΑ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 2 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ
250 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ
1 Κ.Γ. ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
1/4 K.Γ. ΑΛΑΤΙ
EKTEΛΕΣΗ
Για το cheesecake:
Βάζουμε σε ένα μπολ το φρέσκο τυρί κρέμα, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού, ένα ένα τα αβγά, το αλάτι, ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να γίνουν κρέμα. Βάζουμε την κρέμα του cheesecake στο ψυγείο να σφίξει.
Για το brownie:
Λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε ένα κεραμικό τηγάνι. Χτυπάμε στο μίξερ τα αβγά με τη ζάχαρη, μέχρι να ασπρίσουν. Στη συνέχεια τα ενσωματώνουμε στη λιωμένη σοκολάτα, ρίχνουμε το ξύσμα πορτοκαλιού, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Απλώνουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο και πασπαλισμένο με αλεύρι ταψί. Προσθέτουμε από πάνω την κρέμα του cheesecake και χαράζουμε με μια σπάτουλα κάνοντας σχήματα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς, για 30 λεπτά.