ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 29/03/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
500 ΓΡ. ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΕΛΙΑΣ
150 ΓΡ. ΧΕΛΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ
1 ΣΦΗΝ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
½ ΦΛ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
½ Κ.Γ. ΠΑΠΡΙΚΑ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΥΡΙΩΝ:
100 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
100 ΓΡ. ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ ΔΑΝΙΑΣ CASTELLO DANABLU
100 ΓΡ. ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ 36% ΛΙΠΑΡΑ
2 Κ.Σ. ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 Κ.Σ. ΚΑΠΠΑΡΗ
EKTEΛΕΣΗ
Βάζουμε σε ένα μπολ το καπνιστό χέλι ψιλοκομμένο, τον μοσχαρίσιο κιμά, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο, την πάπρικα, αλάτι, πιπέρι, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Πλάθουμε τον κιμά σε μπιφτεκάκια και στη συνέχεια τα ψήνουμε σε ένα σχαροτήγανο και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα.
Για τη σάλτσα τυριών:
Βάζουμε στο μούλτι το εστραγκόν, την κάππαρη, το φρέσκο τυρί κρέμα, το μπλέ τυρί Δανίας, την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Σερβίρουμε τα μπιφτέκια με καπνιστό χέλι με τη σάλτσα τυριών.