ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 22/03/2013
Βαθμός δυσκολίας:
Από την Κωνσταντίνα Λίτσα
Ημερομηνία προβολής 22/03/2013 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video της εκπομπής
ΥΛΙΚΑ
- 6 μπαρμπούνια
- 4 λεμόνια
- Ρίγανη φρέσκια
- Μάραθο φρέσκο
- Σπόρους μάραθου
- Ελαιόλαδο Άλτις
- Αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο όσο να καλυφθεί ο πάτος. Βάζουμε μάραθο στη κοιλιά των ψαριών. Βάζουμε τα μπαρμπούνια μέσα στο τηγάνι, πασπαλίζουμε με μαραθόσπορο και ρίγανη, προσθέτουμε το χυμό από 1 λεμόνι, καλύπτουμε τα μπαρμπούνια με φέτες λεμονιού, ρίχνουμε αλάτι – πιπέρι και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 7 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Δεν πρέπει να ξεσκεπάσουμε όσο ψήνονται τα ψάρια μας.