ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 22/03/2011
Βαθμός δυσκολίας:
Ημερομηνία Προβολής: 22/3/2011 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video
Από την Μίνα Κακκανιά
ΥΛΙΚΑ
- 4 φιλέτα γλώσσας
- 1 χυμό ντομάτας Pummaro
- 1 μικρή κρέμα γάλακτος
- 1 κ.σ. ροζ πιπέρι
- Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε τον χυμό ντομάτας σε ένα μπολ και προσθέτουμε και ένα πακέτο κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Προσθέτουμε και το ροζ πιπέρι και ανακατεύουμε. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Αλατίζουμε τις γλώσσες, τις απλώνουμε σε ενα ταψάκι και περιχύνουμε με την σάλτσα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά, ανάλογα με το βάρος του ψαριού. Σερβίρουμε με ρύζι ατμού.