ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 07/12/2010
Βαθμός δυσκολίας:
Από την Εβίτα Παπαχαραλάμπους
Ημερομηνία Προβολής: 07/12/2010 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video
ΥΛΙΚΑ
- 150 γρ. μαργαρίνη
- 80 γρ. ζάχαρη μαύρη
- 350 γρ. βρώμη
- 230 γρ. λευκή σοκολάτα
- 200 γρ. φιστικοβούτυρο Calve
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε τη μαργαρίνη με τη μαύρη ζάχαρη. Στη συνέχεια ρίχνουμε τη βρώμη και τα ανακατεύουμε για να καβουνρντιστεί η βρώμη και να μην έχει την γεύση και το άρωμα του αλευριού. Ρίχνουμε τη μισή ποσότητα βρώμης στον πάτο μιας φόρμας κάνοντας μια στρώση που την πατάμε από πάνω με κουτάλι ή με το χέρι για να στρωθεί σε ομοιόμορφο πάχος.
Σε άλλο κατσαρολάκι λιώνουμε το φιστικοβούτυρο και τη λευκή σοκολάτα. Το απλώνουμε στη βάση βρώμης και από πάνω προσθέτουμε το υπόλοιπο μείγμα βρώμης. Το τοποθετούμε στο ψυγείο για να κρυώσει. Το ξεφορμάρουμε και το σερβίρουμε κόβοντάς το σε ίσα κομμάτια.