ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 24/03/2015
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Νomad Chef Ανδρέα Λαγό
Ημέρα προβολής 24/03/15
ΥΛΙΚΑ
- 1 κονσέρβα Μοσχοχτάποδο σε φυτικό λάδι Trata
- 10 ντοματίνια
- 1 κρεμμύδι φρέσκο
- 1 κ.σ. ούζο
- 1 λεμόνι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 3-4 φύλλα μαϊντανού
- Χυμό από ½ λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στραγγίζουμε το μοσχοχτάποδο και το σερβίρουμε. Προσθέτουμε τα ντοματίνια, το φρέσκο κρεμμύδι, λίγο από το μείγμα της κάππαρης και φέτες λεμόνι. Γαρνίρουμε με ελαιόλαδο, μαϊντανό και περιχύνουμε με χυμό λεμόνι.