ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΛΙΕΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 22/12/2011

Βαθμός δυσκολίας:

Από τον Μάκη Γεωργιάδη & την Έλενα Τζέφρι, food stylists

Ημερομηνία προβολής 22/12/11 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video της εκπομπής

ΥΛΙΚΑ

  • 250 γρ. ελιές (καλαμών ή τσακιστές)
  • 1 κ.σ. μαραθόσπορο
  • 1 σκελ. σκόρδο
  • 1 κλων. δενδρολίβανο
  • 1 καυτερή κόκκινη πιπεριά
  • Ελαιόλαδο Άλτις

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και μοιράζουμε τις ελιές σε βαζάκια. Αφήνουμε τα βαζάκια για 5 μέρες σε σκοτεινό μέρος για να μαριναριστούν οι ελιές και να ενωθούν τα αρώματα.