ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 22/12/2011
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Μάκη Γεωργιάδη & την Έλενα Τζέφρι, food stylists
Ημερομηνία προβολής 22/12/11 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video της εκπομπής
ΥΛΙΚΑ
- 250 γρ. ελιές (καλαμών ή τσακιστές)
- 1 κ.σ. μαραθόσπορο
- 1 σκελ. σκόρδο
- 1 κλων. δενδρολίβανο
- 1 καυτερή κόκκινη πιπεριά
- Ελαιόλαδο Άλτις
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και μοιράζουμε τις ελιές σε βαζάκια. Αφήνουμε τα βαζάκια για 5 μέρες σε σκοτεινό μέρος για να μαριναριστούν οι ελιές και να ενωθούν τα αρώματα.