ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 06/11/2014

Βαθμός δυσκολίας:

Aπό την Αθηνά Πάνου
ΥΛΙΚΑ
  • 110 γρ. βούτυρο Lurpak 
  • 100 γρ. ζάχαρη
  • 1 αβγό
  • ½ κ.γ. άρωμα αμυγδάλου
  • ½ κ.γ. άρωμα βανίλιας
  • 200 γρ. αλεύρι
  • 1 κ.σ. γάλα
  • ½ κ.γ. σόδα
  • 2-3 κ.σ. χρωματιστή τρούφα
  • ½ φλ. πραλίνα φουντουκιού (για το σερβίρισμα)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) με τη ζάχαρη.
Ρίχνουμε το αβγό, το άρωμα αμυγδάλου, το άρωμα βανίλιας και το γάλα.
Προσθέτουμε, σιγά σιγά, το αλεύρι ανακατεμένο με τη σόδα και στο τέλος την χρωματιστή τρούφα.
Ρίχνουμε με ένα κουτάλι μικρή ποσότητα ζύμης σε ένα ταψί, στρωμένο με λαδόκολλα.
Ψήνουμε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο, στους 175 βαθμούς, για 10 λεπτά και τα αφήνουμε να κρυώσουν. 
Αφού κρυώσουν κολλάμε τα μπισκότα, ανά δύο, με πραλίνα φουντουκιού.