ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΡΟΚΟΛΟΥ & ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΑΒΓΟΤΑΡΑΧΟ

Aπό τον Chef Παναγιώτη Γιακαλή

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΡΟΚΟΛΟΥ & ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΑΒΓΟΤΑΡΑΧΟ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 09/10/2015

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

500 ΓΡ. ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΤETRAGONO NO6
1 ΜΠΡΟΚΟΛΟ
12 ΦΙΛΕΤΑ ΑΝΤΖΟΥΓΙΑΣ
10 ΓΡ. ΤΡΙΜΜΑ ΑΒΓΟΤΑΡΑΧΟΥ
50 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
50 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό.
Βράζουμε σε άλλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό το μπρόκολο, για 5-7 λεπτά και στη συνέχεια το στραγγίζουμε.
Χτυπάμε στο μούλτι τις αντζούγιες και το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το βρασμένο μπρόκολο και συνεχίζουμε να χτυπάμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε στο μούλτι και λίγο ζουμί από το βρασμένο μπρόκολο. Όταν τα μακαρόνια είναι έτοιμα, τα στραγγίζουμε και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο. Έπειτα τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα του μπρόκολου.
Πασπαλίζουμε με τρίμμα αβγοτάραχου και σερβίρουμε.