ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 10/06/2013
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Chef Κυριάκο Αθανασιάδη
Ημερομηνία προβολής 10/06/2013 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video της εκπομπής
ΥΛΙΚΑ
- 1 κ. κατεψυγμένο σπανάκι Ifantis
- 80 γρ. Flora με 25% βούτυρο
- 250 γρ. κρέμα γάλακτος
- 1 ζωμό κότας Knorr Σπιτικός
- 700 ml νερό
- Μοσχοκάρυδο
- Αλάτι – πιπέρι
Για το γαρνίρισμα:
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 4 ραπανάκια
- ½ αγγούρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε το σπανάκι με τη μαργαρίνη με 25% βούτυρο. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το ζωμό κότας, μοσχοκάρυδο, νερό, αλάτι – πιπέρι και αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά περίπου. Πολτοποιούμε για να έχουμε μια βελουτέ σούπα και βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει. Σερβίρουμε βάζοντας στο κέντρο κυβάκια από ραπανάκια, αγγούρι και φρέσκα κρεμμυδάκια.