ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 15/12/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Από την Ελένη Ψυχούλη
Ημέρα προβολής 15/12/14. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
- 8 κρέπες σκέτες KANAKI
- 8 φέτες Fouantre ψητή γαλοπούλα χωρίς γλουτένη Ifantis
- 16 φέτες τυρί Arla Samsoe
- 200 γρ. μπλε τυρί Δανίας Castello Danablu
- 1 φλ. Arla κρέμα γάλακτος
- 2 κ.σ. Arla Αυθεντικό Δανέζικο Σκληρό τυρί
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Γεμίζουμε κάθε κρέπα με 2 φέτες τυρί samsoe, και κομμάτια ψητής γαλοπούλας χωρίς γλουτένη. Τις τυλίγουμε σε ρολό και τις βάζουμε σε ένα ταψί.
Βάζουμε σε ένα μπολ το μπλε τυρί Δανίας με την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε, μέχρι να γίνουν κρέμα. Προσθέτουμε το τριμμένο δανέζικο σκληρό τυρί και ανακατεύουμε.
Απλώνουμε στο ταψί, πάνω από τις κρέπες, το μείγμα των τυριών με την κρέμα γάλακτος.
Ψήνουμε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 20-30 λεπτά. Πασπαλίζουμε με πιπέρι.