ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 25/05/2011

Βαθμός δυσκολίας:

Από την κλινική διατροφολόγο-διαιτολόγο, Άννα Παπαγεωργίου


Ημερομηνία προβολής 25/05/11 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video της εκπομπής


ΥΛΙΚΑ

  • Μπισκότα ολικής αλέσεως
  • 150 γρ. κατίκι Δομοκού
  • 100 γρ. φράουλες
  • 1 κ.γ. πίτουρο βρώμης
  • 3 κ.σ. μέλι
  • 2 κ.σ. τρούφα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αρχικά φτιάχνουμε την ροζ κρεμούλα. Ρίχνουμε σε ένα μπλέντερ κατίκι Δομοκού και βρώμη. Προσθέτουμε 2-3 κ.σ. μέλι και τις φράουλες κομμένες στα δύο. Χτυπάμε καλά. Παίρνουμε ένα χαμηλό φαρδύ ποτήρι. Τοποθετούμε στη βάση του ένα τριμμένο μπισκότο ολικής αλέσεως (βρείτε στην συνταγή στο www.chefonair.gr) . Γεμίζουμε το ποτήρι με την κρέμα. Αν μας βγει πηχτή μπορούμε να γεμίσουμε εναλλάξ το ποτήρι με στρώσεις φράουλας και κρέμας. Πασπαλίζουμε με τρούφα και φραουλίτσες.