ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 25/05/2011
Βαθμός δυσκολίας:
Από την κλινική διατροφολόγο-διαιτολόγο, Άννα Παπαγεωργίου
Ημερομηνία προβολής 25/05/11 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video της εκπομπής
ΥΛΙΚΑ
- Μπισκότα ολικής αλέσεως
- 150 γρ. κατίκι Δομοκού
- 100 γρ. φράουλες
- 1 κ.γ. πίτουρο βρώμης
- 3 κ.σ. μέλι
- 2 κ.σ. τρούφα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά φτιάχνουμε την ροζ κρεμούλα. Ρίχνουμε σε ένα μπλέντερ κατίκι Δομοκού και βρώμη. Προσθέτουμε 2-3 κ.σ. μέλι και τις φράουλες κομμένες στα δύο. Χτυπάμε καλά. Παίρνουμε ένα χαμηλό φαρδύ ποτήρι. Τοποθετούμε στη βάση του ένα τριμμένο μπισκότο ολικής αλέσεως (βρείτε στην συνταγή στο www.chefonair.gr) . Γεμίζουμε το ποτήρι με την κρέμα. Αν μας βγει πηχτή μπορούμε να γεμίσουμε εναλλάξ το ποτήρι με στρώσεις φράουλας και κρέμας. Πασπαλίζουμε με τρούφα και φραουλίτσες.