ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 07/06/2013
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό
![](http://www.chefonair.gr/sitefiles/images/301-360/350b.jpg)
Ημερομηνία προβολής 07/06/2013 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video της εκπομπής
ΥΛΙΚΑ
- 4 κουλούρια Θεσσαλονίκης
- 100 γρ. γραβιέρα Δωδώνη
- 4 κ.γ. ξύδι
- 2 σκελ. σκόρδο
- ½ κ.γ. μπούκοβο
- 100 γρ. ελαιόλαδο Άλτις
- Μαϊντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε τη γραβιέρα στο πιο λεπτό τρίφτη και την ανακατεύουμε με ξύδι, πιπέρι, μπούκοβο, σκόρδο λιωμένο, ψιλοκομμένο μαϊντανό και ελαιόλαδο. Σερβίρουμε τη σάλτσα μας σε ένα ποτήρι όπου βουτάμε τα κουλούρια μας!