ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 01/05/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Από την Άρτεμη Αναστασιάδου
Ημέρα προβολής 01/05/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
- 2 φιλέτα κοτόπουλου
- 1 φινόκιο
- 150 γρ. ψητό χοιρινό με μυρωδικά Fountre Ifantis
- 1 ζωμό κότας Knorr Σπιτικός
- 1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί
- 2 σκελ. σκόρδο
- 2 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
- Ξύσμα από 1πορτοκάλι
- Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα φιλέτα κοτόπουλου σε κύβους.
Έπειτα τα σωτάρουμε σε ελαιόλαδο, για 3 περίπου λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Κόβουμε σε μικρά κομμάτια και προσθέτουμε το ψητό χοιρινό με μυρωδικά. Σβήνουμε με κρασί.
Ρίχνουμε το ζωμό κότας και λίγο νερό.
Ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε το φινόκιο.
Βάζουμε αλάτι, πιπέρι, το ξύσμα πορτοκαλιού και το αφήνουμε να σιγομαγειρευτεί.