ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 23/03/2015
Βαθμός δυσκολίας:
Aπό την Ελένη Ψυχούλη
Ημέρα προβολής 23/03/15
ΥΛΙΚΑ
- ½ κιλό κιμά κοτόπουλου
- 150 γρ. Arla τυρί Havarti
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκελ. σκόρδο
- ½ ματσ. μαϊντανό
- Φρυγανιά τριμμένη
- Ηλιέλαιο (για το τηγάνισμα)
- Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε ένα μπολ τον κιμά κοτόπουλου, το τριμμένο κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι, το σκόρδο ψιλοκομμένο, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και ζυμώνουμε. Κόβουμε το τυρί havarti σε μπαστουνάκια. Πλάθουμε τις κοτοκροκέτες και τοποθετούμε το τυρί στη μέση. Έπειτα τις περνάμε από τη φρυγανιά και τις βάζουμε για μισή ώρα στο ψυγείο. Στη συνέχεια τις τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο για περίπου 8 λεπτά και τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.