ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 14/02/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Cocktailian Bartender Γιάννη Κοροβέση
Ημέρα προβολής 14/2/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
- 50 ml μαστίχα
- 20 ml Underberg bitter
- 20 ml φρέσκο χυμό λεμονιού
- 15 ml σιρόπι από μέλι φλαμουριάς
- 3-4 φυλλαράκια φρέσκο φασκόμηλο
- Σόδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στο σέικερ το φρέσκο χυμό λεμονιού, το σιρόπι από μέλι Φλαμουριάς, το underberg bitter, πάγο και χτυπάμε. Σερβίρουμε, προσθέτουμε πάγο στα ποτήρια και τη σόδα. Διακοσμούμε με φυλλαράκια φασκόμηλου.