ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 07/02/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Bartender Χρήστο Χουσέα
Ημέρα προβολής 7/2/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
Για 1,5 λίτρο
- 500 ml τζιν
- 300 ml φρέσκο χυμό λεμονιού
- 250 ml φρέσκο χυμό μανταρινιού
- 150 ml χυμό τζίντζερ
- 350 ml σιρόπι ζάχαρης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ βάζουμε το χυμό τζίντζερ, το φρέσκο χυμό λεμονιού, το σιρόπι ζάχαρης, το χυμό μανταρινιού και το τζιν. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.