
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 10/01/2017
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
1 ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΑΧΑΝΟ
100 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
100 ML ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΜΕ ΡΟΔΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU
200 ΓΡ. GOJI BERRIES
1 ΡΟΔΙ ΦΡΕΣΚΟ
10 ΠΑNΤΖΑΡΟΦΥΛΛΑ BABY
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το κόκκινο λάχανο κυδωνάτο και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό, για 5-7 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει. Στη συνέχεια το σωτάρουμε σε ένα σχαροτήγανο με βούτυρο. Ρίχνουμε αλάτι και το καραμελώνουμε με την κρέμα βαλσαμικού με ρόδι. Έπειτα μουλιάζουμε σε ένα μπολ τα gojiberries με την κρέμα βαλσαμικού με ρόδι.
Σερβίρουμε το καραμελωμένο κόκκινο λάχανο και προσθέτουμε τα μουλιασμένα gojiberries. Πασπαλίζουμε με σπόρους ροδιού, προσθέτουμε τα παντζαρόφυλλα και γαρνίρουμε με την κρέμα βαλσαμικού με ρόδι.