ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 07/12/2015
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
½ ΚΟΛΟΚΥΘΑ
2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK SOFT
ΦΡΕΣΚΟ ΔΥΟΣΜΟ
1/4 Κ.Γ. ΚΑΝΕΛΛΑ
3 Κ.Σ. ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ BIO KALAMATA PAPADIMITRIOU
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΛΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΗ
1 ΛΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΗ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε την κολοκύθα σε κομμάτια. Τη βάζουμε σε ένα ταψί, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, το σκόρδο, την κανέλλα και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 45 λεπτά. Αφού ψηθεί, ρίχνουμε το βιολογικό βαλσαμικό ξίδι, τον δυόσμο και ανακατεύουμε.
Κόβουμε με το χέρι και βάζουμε σε ένα πιάτο την πράσινη και την κόκκινη λόλα. Προσθέτουμε την ψημένη κολοκύθα. Περιχύνουμε με τη σάλτσα της κολοκύθας και γαρνίρουμε με φρέσκο δυόσμο.