ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 16/11/2011
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον chef Δημήτρη Χριστόπουλο
Ημερομηνία Προβολής: 16/11/2011 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video
ΥΛΙΚΑ
- 160 γρ. τόνο Αλοννήσου
- ½ κόκκινη πιπεριά
- ½ κίτρινη πιπεριά
- 4 αγγουράκια τουρσί
- 1 κλων. σέλερι
- 5-6 κ.σ. μαγιονέζα Hellmann’s
- 1 κ.σ. μουστάρδα Maille Dijon Originale
- 4 φέτες τυρί ένταμ
- 4 φέτες ψωμί
- Αλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μπολ βάζουμε τον τόνο αφού πρώτα τον στραγγίσουμε.
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και τις προσθέτουμε στο μπολ.
Ψιλοκόβουμε το αγγουράκι τουρσί και το προσθέτουμε στο μείγμα.
Κόβουμε το καρότο σε μικρά κομματάκια, το κρεμμύδι σε φετούλες και το σέλερι σε φετούλες και τα προσθέτουμε στο μπολ.
Προσθέτουμε τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά να πάνε όλα τα υλικά παντού.
Σε τηγάνι βάζουμε δύο φέτες ψωμί και στρώνουμε σε κάθε μία από μια φέτα τυρί ένταμ.
Μόλις λιώσει το τυρί, προσθέτουμε στη μία φέτα 2-3 κουταλιές από το μείγμα του τόνου, σκεπάζουμε με δεύτερη ψημμένη φέτα ψωμιού και σερβίρουμε