ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 29/01/2015

Βαθμός δυσκολίας:

Από την Ελένη Ψυχούλη
ΥΛΙΚΑ
  • 500 γρ. σπαγγέτι
  • 80 γρ. προσούτο Ifantis 
  • 2 κρόκους αβγών
  • 1 αβγό
  • 250 γρ. Arla Αυθεντικό Δανέζικο Σκληρό τυρί 
  • 1 κ.σ. βούτυρο Lurpak
  • ½ ματσ. μαϊντανό
  • Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το προσούτο και το ψήνουμε στο τηγάνι. 
Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αβγά και προσθέτουμε το τριμμένο τυρί. 
Ανακατεύουμε, εκτός φωτιάς, τα βρασμένα σπαγγέτι με το προσούτο. Προσθέτουμε το βούτυρο, τα αβγά, το τριμμένο τυρί και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε πιπέρι και πασπαλίζουμε με μαϊντανό ψιλοκομμένο.