ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 04/12/2013
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Chef Σταμάτη Ευσταθίου
Ημέρα προβολής 4/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
Για 2 άτομα
- 3 αβγά
- 2 ντομάτες
- 2 λουκάνικα βραστά Φράνκα Ifantis
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- Ελαιόλαδο Άλτις
- ½ φλ. ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό Pummaro
- Μαϊντανό
- 2 φέτες ψωμί ζυμωτό
- 2 κλων. φρέσκια ρίγανη
- Αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε τηγάνι σωτάρουμε ελαφρά το λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες, προσθέτουμε τις ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη, τον χυμό ντομάτας, τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το σωτάρισμα μέχρι να τραβήξουν τα νερά τους. Στη συνέχεια ρίχνουμε και τα αβγά και ανακατεύουμε συνεχόμενα μέχρι να σφίξει ελαφρώς ο καγιανάς. Σε ταψάκι βάζουμε τις φέτες του ψωμιού, ραντίζουμε με ελαιόλαδο, βάζουμε και τη ρίγανη και ψήνουμε στον φούρνο στους 170 βαθμούς για 5-10 λεπτά μέχρι να φρυγανιστούν.
Σερβίρουμε με το ψωμάκι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.