ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 25/11/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 4 HOT DOG
20 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ VIENNA IFANTIS
4-6 ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΤΟΣΤ
2 ΑΒΓΑ
ΑΛΕΥΡΙ (ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ)
4 ΨΩΜΑΚΙΑ HOT DOG
50 ΓΡ. ΤΥΡΙ ΑRLA MOZZARELLA ΤΡΙΜΜΕΝΗ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
2 Κ.Σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΜΕ ΤΣΙΛΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU
4-5 ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ
4 Κ.Σ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ
2 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
1 ΜΙΚΡΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
10 ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ ΤΟΥΡΣΙ
2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΗΛΙΕΛΑΙΟ (ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ)
ΑΛΑΤΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε στο μούλτι την ψίχα από το ψωμί του τοστ και την ψήνουμε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 100-120 βαθμούς, για 10 λεπτά, μέχρι να γίνει τραγανή.
Σωτάρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το αλατίζουμε και το καραμελώνουμε με την κρέμα βαλσαμικού με τσίλι.
Στη συνέχεια, πανάρουμε τα λουκάνικα, τα περνάμε πρώτα από το αλεύρι, μετά από το χτυπημένο αβγό και στο τέλος από το τραγανό ψωμί. Έπειτα τα τηγανίζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι με ηλιέλαιο.
Κόβουμε στη μέση τα ψωμάκια του hot dog. Ρίχνουμε σε κάθε φέτα την τριμμένη mozzarella και τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς, στο γκριλ, μέχρι να λιώσει το τυρί.
Φτιάχνουμε τα hot dog βάζοντας τα τηγανιτά λουκάνικα πάνω στα μισά ψημένα ψωμάκια με λιωμένη mozzarella και προσθέτουμε λίγη μουστάρδα. Στα υπόλοιπα ψωμάκια προσθέτουμε τη μουστάρδα, το καραμελωμένο κρεμμύδι, το τυρί κρέμα με μυρωδικά και μπαχαρικά, το ραπανάκι, το αγγουράκι τουρσί και την καυτερή πιπεριά. Κάνουμε σάντουιτς τις τέσσερις γεμιστές φέτες και σερβίρουμε.