ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 28/10/2015
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
4 ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ
8 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ IFANTIS
100 ΓΡ. ΤΥΡΙ ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ REGATO ΤΡΙΜΜΕΝΟ
100 ΓΡ. ΤΥΡΙ ARLA MOZZARELLA ΤΡΙΜΜΕΝΗ
3 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
3 ΠΡΑΣΑ (ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΜΕΡΟΣ)
2 ΚΑΡΟΤΑ
½ ΜΑΤΣ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ
4-5 Κ.Σ. ΝΕΡΟ
4 Κ.Σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ BBQ KALAMATA PAPADIMITRIOU
1 ΦΛ. ΣΟΥΣΑΜΙ
ΗΛΙΕΛΑΙΟ (ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ)
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΓΙΑ TO ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ:
4 Κ.Σ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ
4 Κ.Σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ BBQ KALAMATA PAPADIMITRIOU
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σωτάρουμε σε ελαιόλαδο το πράσο, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, και λίγο νερό.
Προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, το τριμμένο καρότο, την κρέμα βαλσαμικού BBQ, ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά, μέχρι να καραμελώσουν ελαφρώς και τα αφήνουμε, να πέσει λίγο η θερμοκρασία τους.
Κόβουμε τα χωριάτικα φύλλα σε τέσσερα κομμάτια, μοιράζουμε σε κάθε κομμάτι φύλλου, κατά μήκος, το πράσο και το καρότο. Έπειτα βάζουμε τη mozzarella, το regato και κλείνουμε σε ρολό.
Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία με όλα τα φύλλα.
Αλείφουμε με νερό και περνάμε τα hot-dog από σουσάμι. Στη συνέχεια ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι ελαιόλαδο και τα τηγανίζουμε, για 3-4 λεπτά, από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν χρώμα.
Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν.
Σερβίρουμε τα hot dog, αμέσως με φρέσκο τυρί κρέμα με μυρωδικά και μπαχαρικά και στολίζουμε με κρέμα βαλσαμικού BBQ.