ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 19/06/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Aπό τον Chef Δημήτρη Γιαννάκη
Ημέρα προβολής 19/06/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
- 350 γρ. γραβιέρα Νάξου
- ¼ κ.γ. ρίγανη ξερή
- ¼ κ.γ. θρούμπι ξερό
- 1 σκελ. σκόρδο
- ¼ κ.γ. κόκκους πιπέρι
- Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε σε φέτες τη γραβιέρα και την τοποθετούμε μέσα σε ένα γυάλινο βάζο. Ρίχνουμε τη ρίγανη, το θρούμπι και το σκόρδο.
Καλύπτουμε με ελαιόλαδο το τυρί.
Προσθέτουμε τους κόκκους πιπεριού και κλείνουμε.
Τη διατηρούμε εκτός ψυγείου.