
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 06/03/2017
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
2 ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ & ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΛΜΗ FLOKOS
250 ΓΡ. ΓΑΡΙΔΕΣ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
1 ΜΑΤΣ. ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
1 ΦΛ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΦΛ. ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
1 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΜΕΛΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU
1 Κ.Γ. ΜΑΡΑΘΟΣΠΟΡΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ
1 Κ.Σ. ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 Κ.Σ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 Κ.Γ. ΡΙΓΑΝΗ ΞΕΡΗ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σωτάρουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι. Σπάμε τον μαραθόσπορο στο γουδί και το ρίχνουμε στο φρέσκο κρεμμυδάκι. Προσθέτουμε το καλαμάρι, τις γαρίδες, αλάτι και πιπέρι. Σβήνουμε με το λευκό κρασί. Αφού εξατμιστεί το αλκοόλ, ρίχνουμε τη μουστάρδα με μέλι, τον χυμό λεμονιού, την ξερή ρίγανη, τον άνηθο, τον μαϊντανό, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.