ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 07/11/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Αντώνη Τσάτσαρη
Ημέρα προβολής 07/11/14. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
- 200 γρ. μαύρη σοκολάτα 70%
- 150 γρ. βούτυρο Lurpak
- 150 γρ. αλεύρι
- 200 γρ. καστανή ζάχαρη
- 150 ml γάλα
- ¼ κ.γ. αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τη σοκολάτα, το βούτυρο, το αλάτι και ανακατεύουμε, μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το αλεύρι, το γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Ρίχνουμε το σοκολατένιο μείγμα σε μια φόρμα (ή το μοιράζουμε σε ατομικά φορμάκια σιλικόνης) και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς, για 25 λεπτά.