ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 02/11/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
2 ΦΕΤΕΣ ΜΑΥΡΟ ΨΩΜΙ
1 Κ.Σ. ΦIΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ
4 ΦΕΤΕΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ FOUANTRE IFANTIS
120 ΓΡ. ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ (ΚΟΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ)
ΑΛΕΥΡΙ (ΓΙΑ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ)
1 Κ.Σ. ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
¼ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ
2 Κ.Σ. ΠΡΟΪΟΝ ΕΠΑΛΕΙΨΗΣ LURPAK SOFT ΕΛΑΦΡΥ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλείφουμε με προϊόν επάλειψης τις φέτες ψωμιού και τις ψήνουμε στο σχαροτήγανο, μόνο από τη μία πλευρά.
Βουτάμε τις φέτες κεφαλοτύρι σε νερό και μετά το πανάρουμε με το αλεύρι.
Σωτάρουμε το παναρισμένο τυρί σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με σοφτ ελαφρύ.
Αλείφουμε με φιστικοβούτυρο τις ψημένες φέτες ψωμιού.
Φτιάχνουμε το σάντουιτς βάζοντας πάνω σε μια φέτα ψωμιού την καπνιστή γαλοπούλα, το πράσινο μήλο σε φέτες, αλάτι, πιπέρι, το κεφαλοτύρι, τη μαρμελάδα πορτοκάλι και κλείνουμε με τη δεύτερη φέτα ψωμιού.