ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 25/03/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ
14 ΓΑΡΙΔΕΣ
60 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
1 Κ.Γ. ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΑΠΡΙΚΑ
1 Κ.Γ. ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ
2 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΟ ΘΥΜΑΡΙ
1 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 ΤΟΡΤΙΓΙΕΣ
80 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
10 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
ΦΥΛΛΑ ΜΑΡΟΥΛΙΟΥ
ΦΥΛΛΑ ΡΟΚΑΣ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το βούτυρο. Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού, την καπνιστή πάπρικα και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τη φρέσκια ρίγανη, το φρέσκο θυμάρι, το ελαιόλαδο και το σκόρδο. Προσθέτουμε τις καθαρισμένες γαρίδες, τις αλατοπιπερώνουμε και τις μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά, για 2 λεπτά. Όταν είναι έτοιμες τις βάζουμε σε ένα μπολ.
Αλείφουμε τις τορτίγιες με φρέσκο τυρί κρέμα. Προσθέτουμε φύλλα μαρουλιού, φύλλα ρόκας και το ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι. Βάζουμε από πάνω τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και τις γαρίδες. Τυλίγουμε τις τορτίγιες, τις κόβουμε στη μέση διαγωνίως και σερβίρουμε.