ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 10/12/2012
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Chef Χρήστο Παπαγεωργίου

Ημερομηνία προβολής 10/12/12 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video της εκπομπής
ΥΛΙΚΑ
- 8 φέτες ψωμί του τόστ
- 250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
- 2 αβγά
- 250 ml γάλα
- 1 κ.σ. μαργαρίνη με βούτυρο Flora Soft
- Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τη κόρα από το ψωμί του τοστ. Τρίβουμε την σοκολάτα. Στις μισές φέτες του τοστ ρίχνουμε τριμμένη σοκολάτα και σκεπάζουμε με τις άλλες μισές. Εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πραλίνα φουντουκιού. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αβγά και το γάλα. Σε ένα τηγάνι βάζουμε τη μαργαρίνη με βούτυρο να κάψει. Βουτάμε τα τοστάκια στο γάλα με το αβγό και τα βάζουμε στο τηγάνι όπου χαμηλώνουμε τη φωτιά για να λιώσει η σοκολάτα. Τα γυρνάμε κι από τις δύο πλευρές να πάρουν χρώμα. Μόλις ψηθούν τα κόβουμε σε τριγωνάκια, σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη ή κακάο ή κανέλα.