ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ & ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

Από τον Chef Πέτρο Βρυώνη

ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ & ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 30/10/2015

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

500 ΓΡ. ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ IFANTIS
2 ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORTOBELLO
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ
1 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
2 ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ
6 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
1 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK SOFT
2 ΚΛΩΝ. ΘΥΜΑΡΙ ΦΡΕΣΚΟ
2 ΚΛΩΝ. ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ
400 ML ΖΩΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
100 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε σε κομματάκια τα φιλέτα κοτόπουλου και τα αλατοπιπερώνουμε. Ψιλοκόβουμε και σωτάρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με βούτυρο το κρεμμύδι, το σκόρδο, το κολοκυθάκι και τα μανιτάρια. Προσθέτουμε τα φιλέτα κοτόπουλου, το φρέσκο θυμάρι, το δενδρολίβανο και τα ντοματίνια κομμένα στη μέση. Σβήνουμε με τον ζωμό κοτόπουλου. Έπειτα βάζουμε το φρέσκο τυρί κρέμα και αλατίζουμε. Ανακατεύουμε, αφήνουμε να δέσει η σάλτσα και σερβίρουμε.