ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΧΙΤΟ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΑΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 06/12/2013

Βαθμός δυσκολίας:

Από τον Nomad Chef Ανδρέα Λαγό

Ημέρα προβολής 6/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.

ΥΛΙΚΑ
Για 2 άτομα

  • 1 φλ. τσίπουρο
  • 4 λάιμ
  • 4 κ.σ. καστανή ζάχαρη
  • 4 κλων. μαντζουράνας
  • 1/2 λίτρο χυμό αχλαδίτη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε και λιώνουμε την καστανή ζάχαρη, τα λάιμ, τη μαντζουράνα και το τσίπουρο. Προσθέτουμε χυμό αχλαδίτη και πάγο. Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με μαντζουράνα.