
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 06/06/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
1 ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΣΑΡΔΕΛΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ TRATA (100 ΓΡ.)
1 ΦΩΛΙΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΟΥ
2 ΜΕΤΡΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
½ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
½ ΑΓΓΟΥΡΙ
½ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 Κ.Γ. ΚΑΠΠΑΡΗ
3 ΕΛΙΕΣ
3–4 ΦΥΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
2 ΦΥΛΛΑ ΔΥΟΣΜΟΥ
½ Κ.Γ. ΘΥΜΑΡΙ ΞΕΡΟ
2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΧΥΜΟ & ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ ½ ΛΕΜΟΝΙ
ΑΛΑΤΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια φωλιά παξιμαδιού βάζουμε τη ντομάτα ψιλοκομμένη, την ψιλοκομμένη πιπεριά, το ψιλοκομμένο αγγούρι, το κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες, την κάππαρη, τις ελιές, τα φύλλα βασιλικού, τα φύλλα δυόσμου, το ξερό θυμάρι και αλατίζουμε. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τις πικάντικες σαρδέλες, το χυμό & το ξύσμα λεμονιού και σερβίρουμε.