ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 25/11/2015
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
1 ΚΙΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ
2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
2 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΟ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ
10 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
2 Κ.Σ. ΜΕΛΙ
1/2 Κ.Σ. ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
1/2 ΦΛ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ BBQ KALAMATA PAPADIMITRIOU
2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
EKTΕΛΕΣΗ
Kόβουμε το ψαρονέφρι σε φέτες. Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ελαιόλαδο και βούτυρο και σωτάρουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο, σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε το φρέσκο δενδρολίβανο. Στη συνέχεια, πριν αρχίσει να καίει το ελαιόλαδο με το βούτυρο, ρίχνουμε το κρέας. Το σωτάρουμε από όλες τις πλευρές, μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε ολόκληρα τα ντοματίνια, ρίχνουμε πιπέρι, το μέλι, το βαλσαμικό ξίδι και ανακατεύουμε. Έπειτα βάζουμε το βαλσαμικό ξίδι και τον χυμό πορτοκαλιού. Στο τέλος ρίχνουμε την κρέμα βαλσαμικού BBQ, αλατίζουμε και μαγειρεύουμε μέχρι να γίνει το ψαρονέφρι και να καραμελώσει.