ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 11/11/2015
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ
400 ΓΡ. ΚΟΛΟΚΥΘΑ
80 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK SOFT
2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
20 ΓΡ. ΤΖΙΝΤΖΕΡ
1 Κ.Γ. ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
2 Κ.Σ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΟ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ
2 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ
4 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΟ ΘΥΜΑΡΙ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε την κολοκύθα σε κομμάτια, τα βάζουμε σε ένα αντικολλητικό ταψί και προσθέτουμε δενδρολίβανο.
Βάζουμε σε ένα μπολ το βούτυρο, αλάτι, πιπέρι, το σκόρδο, το τζίντζερ, το τριμμένο μοσχοκάρυδο και χτυπάμε με ένα σύρμα, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Απλώνουμε το αρωματισμένο βούτυρο πάνω από τα κομμάτια κολοκύθας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, για 20-25λεπτά.
Αφού ψηθεί η κολοκύθα, γαρνίρουμε με μαϊντανό, φρέσκια ρίγανη, φρέσκο θυμάρι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.