ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 11/02/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Λίο Γαβαλλία
Ημέρα προβολής 11/2/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
- 1 μπέιγκελ ολικής άλεσης
- 2 ασπράδια αβγού
- ½ πιπεριά πράσινη
- Ρίγανη
- Ρευστή μαργαρίνη Βιτάμ Culinesse
- Αλάτι -πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σωτάρουμε σε ρευστή μαργαρίνη τα ασπράδια αβγού και την πιπεριά. Προσθέτουμε ρίγανη, ανακατεύουμε μέχρι να ψηθούν τα ασπράδια και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
Κόβουμε στη μέση το μπέιγκελ, το γεμίζουμε με τα ψημένα ασπράδια και την πιπεριά, το κλείνουμε και σερβίρουμε.