ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΑΒΓΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 15/11/2010

Βαθμός δυσκολίας:

Από την Ελένη Ψυχούλη

Ημερομηνία Προβολής: 15/11/2010 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video

ΥΛΙΚΑ

  • 400 γρ. σπανάκι
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ½ φλ. ελαιόλαδο
  • 6 αβγά
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί. Ρίχνουμε το σπανάκι χοντροκομμένο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά μέχρι να μαραθεί κι αυτό. Σπάμε τα αβγά και τα ρίχνουμε πάνω από το σπανάκι για να τηγανιστούν σε αβγά μάτια. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε με καπάκι και αφήνουμε τα αβγά να σφίξουν για 2-3 λεπτά. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.